Goed eten. Daar gaat het om!

Tussen al het geweld van pizza, shoarma, frites, sushi en burgers bieden wij je eerlijke, voedzame, gezonde Hollandse maaltijden met een twist. Deze zijn te bestellen via de bekende platforms als Thuisbezorgd.nl en UberEats.com maar ook verkrijgbaar in ons gezellige restaurant in Utrecht.

Omdat wij alleen met de beste verse ingrediënten werken en alle tijd nemen die nodig is om de lekkerste smaken naar boven te halen kunnen we je garanderen dat je bij ons ouderwets goed kan eten. Alles wordt met zorg bereid in onze eigen keukens in Utrecht en Everdingen.

Mama’s Maaltijd werd in 2016 gestart door Diana Matser en Jørgen Heinink. Op de vraag wie ‘Mama’ nou is heeft Jørgen een heel simpel antwoord: “Dat is dus mijn moeder. Die toverde elke avond de lekkerste gerechten op tafel en leerde mij haar kookkunsten. Ik dacht dat dat bij iedereen zo werkte.”

Dat bleek een misvatting. De kennis van de Hollandse keuken en werken met verse ingrediënten verdwijnt en wordt vervangen door pakjes, zakjes en kant en klaar maaltijden. En daar waar men nog wel weet hoe te koken is er in ons hectische leven vaak de tijd niet beschikbaar die nodig is om een goeie maaltijd op tafel te zetten. Dat is het gat waar Mama’s Maaltijd in is gesprongen.

Begonnen met stamp- en stoofpotten is het assortiment steeds verder uitgebreid, kan er thuis besteld worden in een gebied dat zich uitstrekt van Utrecht, via Nieuwegein en IJsselstein tot Culemborg en Leerdam. Sinds 2023 – toen Erik van Sterkenburg mede eigenaar werd van het bedrijf – is er een restaurant waar ook gerechten bereid worden die minder geschikt zijn om te vervoeren maar altijd zijn bereid volgens onze filosofie: GOED ETEN!

We verwelkomen je graag in ons restaurant of online om onze heerlijke maaltijden te proeven.